Wist je dat …

· De normale Amerikaanse familie gebruikt dagelijks meer dan 300 liter water voor thuis. Over het algemeen vindt 70% van dit gebruik binnen plaats.

· In een jaar tijd gebruikt het normale Amerikaanse woonarrangement meer dan 100.000 gallons.

· Aangezien de normale kraan 2 gallon water per minuut afgeeft, kunt u elke ochtend tot vier gallon water opzij zetten door de kraan te doden terwijl u uw tanden poetst.

· Een lopende latrine kan elke dag tot 200 liter water verspillen.

· Bij één dribbel voor elke seconde kan een armatuur 3000 gallons per jaar vrijgeven.

· Een douche gebruikt ongeveer 70 liter water; een douche van vijf minuten gebruikt 10 tot 25 gallons.

We zijn allemaal watershoppers, maar hoeveel van ons beseffen echt wat er in ons water zit? Alles bij elkaar genomen, gebruiken we elke dag water om onze kleding en vaat te wassen, onze tanden te poetsen, ons haar te wassen en veel verschillende oefeningen, maar hoeveel denken we dat we het water zelf geven?

We kunnen zonder twijfel gefilterd water kopen om te drinken en dat is een tijdelijke oplossing, maar op de lange termijn wordt het steeds duurder en vreselijker voor onze toestand. Extra fascinerend is dat gefilterde waterorganisaties zich gewoon houden aan de normen van zelfgestuurde waterkaders, maar dat elk wateritem dat zelfs maar 1% kruiden bevat niet vereist is om aan die richtlijnen te voldoen.
Wat moet de klant al met al doen? Dit is waar de beste bescherming een behoorlijke overtreding is. Langs deze lijnen, in plaats van te reageren op het nieuws dat ons water niet zo beschut is als men zou willen, is het tijd om proactief te worden en een drinkwaterraamwerk in uw huis te introduceren. Met een opgezet waterfiltratieraamwerk kunt u er zeker van zijn dat het water waarmee u drinkt en waarmee u kookt brandschoon en veilig is – en dat is zonder twijfel de andere optie.

Bij de aanschaf van een waterbehandelingskader voor uw woning, zult u merken dat er een breed scala aan beslissingen is. Of het nu standaard richelmodellen zijn voor degene die worden geïntroduceerd tijdens de structuur van uw huis, schoon water is gemakkelijk te bereiken, leg gewoon wat moeite opzij om uzelf te laten acclimatiseren met de soorten frameworks die toegankelijk zijn.

· Koolwaterfilters – Deze bevatten koolstof en zijn ideaal om geuren of smaken uit uw water te verdrijven. De koolstof zal chloor, pesticiden, herbiciden, radon, sommige anorganische synthetische brouwsels en andere ongewenste componenten evacueren. Desalniettemin zal het geen dingen verdrijven, bijvoorbeeld zouten, nitraten en een paar metalen.

· Waterfilters met omgekeerde osmose – Deze zijn ideaal voor het verwijderen van anorganische synthetische verbindingen, zoals zouten, metalen (lood tellen), mineralen, nitraten, asbest en sommige natuurlijke kunststoffen

· Waterdestilleerders – Deze zijn geweldig als u waarschijnlijk een veelzijdige waterfiltratie-eenheid heeft. Een waterdestilleerder zal de meeste afgebroken vaste stoffen verwijderen, bijvoorbeeld zouten, asbeststrengen, metalen, mineralen, deeltjes en sommige natuurlijke kunststoffen.

· UV-waterzuiveraars – Hoewel deze microscopische organismen en infecties verdrijven en misschien de smaak van uw water verbeteren, zullen ze niet succesvol zijn tegen synthetische brouwsels, gezwellen en sporen. Om steeds levensvatbaarder te worden, wordt voorgesteld om ze te gebruiken in verband met een koolstofwaterfiltratiekader.

Schoon drinkwater verdienen verdient de moeite om een ​​raamwerk voor drinkwaterfiltratie te kiezen. Praat met uw EPA-individuen in de buurt of een waterexpert en realiseer wat voor soort kader wordt voorgesteld voor uw benodigdheden en het plan van uw huis.